20 Kasım 2021 Etkinliğimiz

20 Kasım 2020 Cuma

Giresun Üniversitesi Çocuk Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından planlanan Webinar Serisinin ikincisi olan  “Gelin Bir Dünya Kuralım: Workshop” adlı seminer toplantısı 20 Kasım Cuma günü saat 14.00’te yapıldı. Moderatörlüğünü Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Yüksek Lisans Öğrencisi Banu Baysan UZUN, Sıla GÜLCAN, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Selahattin YILMAZ ve Nevşehir Üniversitesi Araştırma Görevlisi Abdullah DİRİKOÇ’un yaptığı toplantıya, Çocuk Hakları İl Komitesi-BİLSEM-TEGV öğrencileri konuşmacı olarak katıldılar. Programda çocukların kent yaşamı ile ilgili düşünceleri konuşuldu.