20 Kasım Çocuk Hakları Günü Etkinliğimiz

20 Kasım 2020 Cuma

Giresun Üniversitesi Çocuk Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından planlanan Webinar Serisinin ikincisi olan  “Gelin Bir Dünya Kuralım: Workshop” adlı seminer toplantısı 20 Kasım Cuma günü saat 14.00’te yapılacaktır. Moderatörlüğünü Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Yüksek Lisans Öğrencisi Banu Baysan UZUN, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çocuk Hakları ABD Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Selahattin YILMAZ ve Nevşehir Üniversitesi Araştırma Görevlisi Abdullah DİRİKOÇ’un yaptığı toplantıya, Çocuk Hakları İl Komitesi-BİLSEM-TEGV öğrencileri konuşmacı olarak katılacaktırlar. Çocuk Hakları bilincinin yaygınlaştırılması ve öneminin vurgulanması açısından 20 Kasım Çocuk Hakları gününde tüm katılımcılarımızı Webinar seminerimize davet ediyoruz.