23 Kasım 2022 tarihinde ÇOCUK HAKLARI KONFERANSI yapıldı.

23 Kasım 2022 Çarşamba

Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu tarafından “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü”  kapsamında düzenlenen Çocuk Hakları Konferansı, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 15:00’te, Mühendislik Fakültesi Ali Kuşçu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta; ‘Çocuk’ kavramının tarihsel gelişimi, çocukların temel hak ve özgürlükleri, çocuk hakları alanındaki hukuki yaptırımlar ve gelişimi, çocuk katılımı ile çocuk haklarının düzenlenmesi başlıklarında bilgiler verildi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konferansın sonunda Çocuk Hakları Araştırma Merkezi Müdürü Sn. Doçent Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI’ya, Çocuk Gelişimi Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Yeliz TİRYAKİ GÖKSU tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.