DERS KAYITLARI HAKKINDA

13 Şubat 2023 Pazartesi

Ders kayıtları 17 Şubat tarihine kadar uzatılmıştır. Sistemsel nedenlerle ders kayıtlarında aksamalr yer almaktadır. Bu nedenle ders kaydı sırasında sorun yaşayan öğrencilerin enstitü web sitesinde yer alan Ders Ekle-Sil formunu doldurarak 17 Şubat  tarihine kadar yasemin.mamur@giresun.edu.tr adresine tarayıp göndermeleri gerekmektedir.

İlk defa kayıt yaptıracak tezli ve tezsiz program öğrencilerinin Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği dersini zorunlu olarak almaları gerekmektedir.

Bir dönemde en az 5 en fazla 7 ders alınabilmektedir.

Tezli programda yer alan Uzmanlık Alan, Seminer  ve Tez derslerini; Tezsiz Programda yer alan Dönem Projesi derslerini,  ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerimizin seçmemelerini önemle rica ederim.Bu dersler ileriki dönem dersleridir.